Hippolytushoef – Hiaure (door Leeuwarden), 29 juni

Het weer was niet te slecht en gelukkig had ik windje mee over de Afsluitdijk. Er was een beetje motregen in Leeuwarden. Ik fietste ten noorden van Hiaure langs de kust. Ik vond de moeras prachtig! Ik reed om toen ik tegen de fietspad bedekte met 7 cm schaap schijt kwam. Na 116km fietsen kwam ik in Hiaure aan. Ik viel in slaap binnen de leuk pipowagen voor 7 uur ‘s avonds.

Route
https://ridewithgps.com/trips/9727953

Marrum, Friesland from Cathy Cramer on Vimeo.


The weather wasn’t too bad and luckily I had a tailwind over the Afsluitdijk. There was a little drizzle in Leeuwarden. I biked north of Hiaure along the coast. The wetlands were beautiful. I detoured around the bike path covered with 3 inches of sheep shit. After 116km I arrived in Hiaure. I was asleep inside the cozy pipowagen before 7PM.

Leave a Reply