Uitrusten in Emlichheim, 2 juli

Geen verassing, met alle rennen gisteren, trok ik een beetje een spier in mijn been. Vandaag meestal werkte ik en ruste uit. Tijdens een pauze in het regen fietste een paar kilometers. Vanavond had ik een gezellige en heerlijke maaltijd met veel Nederlands praten met de familie van de eigenaars van de B&B. Mijn verblijf bij de B&B was echt herstellend. Ik wenste alleen maar dat ik langer kon blijven.

Route:
https://ridewithgps.com/trips/9771800


No surprise, with all the running yesterday I pulled a muscle in my leg a little. Today I mostly worked and took it easy. During a break in the rain I biked a few kilometers. This evening I had a delicious meal and pleasant conversation with the owners of the B&B and their family. I really felt restored, mentally and physically, after my stay at the B&B. I only wished I could stay longer.


Leave a Reply