Emlichheim-Welsum, 3 juli

Route:
Ik fietste een omweg naar Welsum door Zwolle. Ik nam een pauze voor een biertje een ijsje in Hattem. Het weer was mooier en ik voelde me goed. Een leuke dag op de fiets. De AirBnB in Welsum was erg leuk. Ik had weer een gezellig avondeten met de familie die er wonen en ik leerde iets over afstuderen in Nederland van de tweelingen die op dinsdag zouden afstuderen.

Route:
https://ridewithgps.com/trips/9771801


I took a roundabout route to Welsum through Zwolle. I stopped for a beer and ice cream in Hattem. The weather was nicer and I felt better. A nice day on the bike. The AirBnB in Welsum was really nice. I had another enjoyable meal with the family that lived there and learned a little about graduation in the Netherlands from the twins that would graduate on Tuesday.

Ommen, Overijssel from Cathy Cramer on Vimeo.


Leave a Reply