Gent centrum, 14 juli

Ik besloot vanmiddag naar de centrum te wandelen. Waarschijnlijk moest ik de tram heb genomen. Het was misschien 5 km afstand van mijn verblijfplaats, en zoals gewoonlijk, was ik de weg kwijt een paar keren voordat ik daar was en zelfs meer toen ik terugkwam.

Ik had helemaal geen idee toen ik mijn plan maakte dat de Gent Feesten, een kermis van 10 dagen, begon op de volgende dag. Dus de stad was heel druk toen ik er was en er waren veen voorlopige gebouwen.


I decided to walk to the Center of Ghent this afternoon. Probably I should have taken the tram. It was around 3 miles from where I was staying, and as usual, I got lost on the way there and also on the way back.

I had totally no idea when I made my plans that the 10 day Ghent Feesten started the day after I arrived. So the city was very busy when I was there and there were many temporary structures in the centrum.


Leave a Reply