Deventer en Zutphen, 4 juli

Vandaag was ik van plan naar Lelystad te fietsen. Ik had een tas erbij met spullen naar Rotterdam te verzenden. Toen ik stopte de tas te posten, realiseerde ik me dat ik mijn fietsslot was vergeten. Ik moest terug fietsen mijn slot te halen en dacht dat ik niet genoeg tijd had voor de langer route naar Lelystad. Dus ik koos voor een rit naar Deventer en Zutphen. Gelukkig zeg! Het was een mooie dag en de route was ook mooi. Ik was nieuwsgierig over Olst en als ik veerboten altijd leuk vinden, besloot ik terug naar Olst te fietsen en neem ik de veer terug naar Welsum.

Route
https://ridewithgps.com/trips/9788794


I planned to bike to Lelystad today. I had a bag with me with a few things to send to Rotterdam. When I stopped to mail the bag, I realized that I’d forgotten my bike lock. I biked back to get my lock and thought I didn’t have enough time for the longer route to Lelystad. So I decided to do a ride to Deventer and Zutphen. Lucky, I’d say! It was a beautiful day and the route was also beautiful. I was curious about Olst and I always like ferries, so I decided to ride back through Olst and take the ferry back to Welsum.


Over de IJssel, Olst, Overijssel from Cathy Cramer on Vimeo.

Paard uitlaten, Warnveld, Gelderland from Cathy Cramer on Vimeo.

Zutphen filmpje
https://vimeo.com/179344862


Leave a Reply