Kleve, Duitsland van Groesbeek, 7 juli

Ik zag veel mooie steden en dorpen vandaag maar ik voelde me de hele dag een beetje gedesoriënteerd. Waarschijnlijk omdat ik vaak mijn route moest veranderen vanwege onregelmatige veerboten op nationale fietsrouten in Duitsland. Dat gebeurde nooit in Nederland of Vlaanderen maar in één dag moest ik me enkele keren omdraaien vanwege veerboten die niet voeren. Toen ik de goede kant van de rivier weer bereikte, was ik een beetje bang op de andere kant te gaan. I wilde niet opvangen worden door de onbetrouwbaar veerboten. Nog steeds een leuke tocht. Maar als je mijn route volgen, reken je niet dat je bij dezelfde punten met een veer kunt oversteken.

Route:
https://ridewithgps.com/trips/9837681


I saw a lot of beautiful cities and villages today, but I felt a little disoriented the whole day. Probably because I had to change my route several times because of the irregular ferries on the national bike routes in Germany. It never happened in the Netherlands or Flanders, but in one day I had to turn around several times because of ferries that weren’t operating. When I reached the right side of the river, I was scared to go back to the other side. I didn’t want to get trapped by the unreliable ferries. Still it was a nice ride. But if you follow my route, don’t count on being able to cross at the same ferry points.


Leave a Reply