Oostkamp bijna Brugge, 17 juli

Toegegeven wilde ik vandaag alleen mijn 100k per dag voor 21 dagen afmaken zonder nat geworden. Langs de Gent-Brugge Kanaal was het heel rustig. Er was een bord in de bomen verborgd dat erop stond. ‘Fietsers linksaf. Idioten rechtdoor’. Ik stopte bij een aardbeien automaat en stak een gracht over op een veerboot die me aan de veer van Charon deed denken.

https://ridewithgps.com/trips/9995782


Admittedly today I just wanted to finish my 100k per day for 21 days without getting wet. It was very peaceful biking along the Ghent-Bruges canal. There was a sign hidden in the trees that said, cyclists turn left, idiots go straight. I stopped at a vending machine that sold fresh strawberries and crossed a canal on a ferry that reminded me of Charon’s ferry.


Leave a Reply